Men härligt!! Ja visst är det gott. Jag gjorde själv oxå en sats ikvälls. Gick det bra med pochering? Tycker det är lite trixigt få dem fina. Hur många minuter hade du dem i? Jag körde 4 min idag. Kändes lagom. Kul!! :)
Det ante mig att du skulle vara skeptisk till ättikan! :) Jag tror den hjälper till att behålla formen men man kan säkert köra utan ättika oxå. Jag hoppas du inte körde dem så länge så gulan stelnade. Den ska vara rinnig.
Tell me...please
SvaraRaderaVad? Vad vill du veta?
Raderameeeeen hur gör man
SvaraRaderaAhaaa! Du menar så :)
RaderaRostat bröd, stekt bacon (el skinka), pocherade ägg och hollandaisesås. Mums!
Mumsigt, jag gjorde det nyss och jonas och eva fick en portion också
SvaraRaderaMen härligt!! Ja visst är det gott. Jag gjorde själv oxå en sats ikvälls. Gick det bra med pochering? Tycker det är lite trixigt få dem fina. Hur många minuter hade du dem i? Jag körde 4 min idag. Kändes lagom. Kul!! :)
RaderaJag gissade, ingen aning på tid. Men ättika ska det vara nödvändigt, känns lite vanskligt att gorma med det och sen äta skiten...
SvaraRaderaDet ante mig att du skulle vara skeptisk till ättikan! :) Jag tror den hjälper till att behålla formen men man kan säkert köra utan ättika oxå. Jag hoppas du inte körde dem så länge så gulan stelnade. Den ska vara rinnig.
Radera